Zöld advent

Utolsó pillanatos, zero waste ajándékok

2022. december 24. 08:10 - nadetti

Nemcsak azért jó döntés szolgáltatást ajándékozni, mert nagyon környezettudatos, hanem azért is, mert akár az ajándékozás előtti percekben is megvásárolhatod.

"Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. Kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik. Magyarország legnagyobb folyamatosan bővülő digitális periodika adatbázisa a teljesség igényével teszi hozzáférhetővé több száz hazai tudományos- és szakfolyóirat, valamint heti- és napilap minden lapszámát. A több millió oldalas szövegállományban történő keresés, továbbá a több száz kiadvány tartalomjegyzékének böngészése díjtalan, azonban a dokumentumok megjelenítéséhez előfizetés szükséges." Az Arcanumra én akkor figyeltem fel, amikor a koronavírus miatti lezárások idején egy hónapra ingyenessé tették az anyagaikhoz való hozzáférést. Nagyon jól elszórakoztattam magam azzal, hogy megkerestem a születésem napján megjelent kiadványokat. Ajándékozz Arcanum előfizetést annak, akiről már eleve tudod, hogy használja. Vagy annak, akiről tudod, hogy hasznos lesz a tanulmányaihoz vagy a munkájához. Vagy, aki imád elmerülni a történelemben, sajtóanyagokban.

A jegy.hu-n vásárolhatsz jegyet konkrét előadásra, de vásárolhatsz ajándékutalványt is. "A Jegy.hu-n évente kb. 50.000 rendezvényre kínálunk jegyeket (színház, koncert, fesztivál, sport), így mindenki megtalálja a számára érdekes programokat." Én nagyon szeretek ezen az oldalon keresztül vásárolni, mert szerintem jól átlátható, könnyen kezelhető felület. Élményt ajándékozni pedig mindig az egyik legjobb döntés.

Az egyik kedvenc ajándékom, amit adni és kapni is nagyon szeretek a mozijegy. Ha teheted, támogasd a kis, független mozikat, például a szegedi Belváros Mozit, de egy felesleges, haszontalan tárgy helyett a Cinema City mozijegye is klasszisokkal jobb döntés.

És mi kerüljön a fa alá, amikor élményt ajándékozol? Ha időd engedi és van otthon nyomtatód, akkor nyomtasd ki a visszaigazoló e-mailben kapott jegyet, ábrát, illusztrációt, fotót, stb. De lehetsz teljesen kreatív és komponálhatsz Te magad egy olyan virtuális utalványt, amiből kiderül, hogy mire szól az ajándékod. Ha pedig nincs alkalmad nyomtani, akkor készítsd el kézzel a kupont. Újságkivágásokból, képeslapokból, saját rajzaidból, stb. Bárhogyan is döntesz, a hatás nem marad el.

music-sheet-7590059_1920.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldadvent.blog.hu/api/trackback/id/tr4118009652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása