Zöld advent

Legtutibb karácsonyi ajándék - Csanádi Style

2020. december 12. 23:51 - nadetti

Ildi története már-már hollywoodi magasságokba emelkedik, ugyanis kiszámítható, stabil állását hagyta ott azért, hogy megvalósíthassa álmát, és nyithasson egy csodás kis szalont Makón. Az idő őt igazolta, ugyanis a hírét nagyon gyorsan messzire vitték az ügyfelei, mivel Ildi munkájának minősége önmagáért beszél. Ma már az ország minden tájáról kap megkereséseket a legkönnyedebb nyári ruháktól kezdve a legszofisztikáltabb menyasszonyi viseleteken át a téli kabátokig.

Engem is teljesen magával ragadott Ildi stílusa.

Tavaly egy ruhát rendeltem tőle. Azóta is imádom, mivel igazi, könnyed, "csak felkapom és megyek" darab. És erre a ruhára a hímzés Ildi meglepetése volt, amitől leesett az állam. Teljesen az ő ötlete volt, és az anyukája keze munkáját dicséri. 

20191010_100950_kisebb.jpg

 

Idén pedig egy bodyt és egy szoknyát kértem Tőle. Talán sokat elmond a szettről, hogy a Csanádi Style Facebook oldalán az egyik kedveltebb bejegyzés azóta is.

 

body_szoknya_vizpart02_kisebb.jpg

(A vízparti fotókért ezer köszönet a Pure &Pastel Photographynak. A képeket én szerkesztettem a világoskék háttérre, az nem a fotós műve. :-D )

Mindegyik darab hatalmas sikert aratott, bárhová is veszem fel őket, nem győzök válaszolni a kérdésekre velük kapcsolatban.  

És amellett, hogy Ildi fantasztikus módon valósítja meg, amit a megrendelő kitalált, mindig egy valódi élmény találkozni vele. Mindig mosolygós, mindig energikus, akár csak összefutunk, akár hosszabban beszélgetünk egy kávé mellett.

Keressétek Ildit Ti is bátran. Igazi mestere az egyedi, különleges ötletek megvalósításának, de a szalonjában találtok már elkészült, rögtön megvásárolható darabokat is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldadvent.blog.hu/api/trackback/id/tr8216329248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása