Zöld advent

A legtutibb karácsonyi ajándék - Asztalos Judit fotósorozata

2023. december 12. 21:59 - nadetti

A Judittal való ismeretséget annak köszönhetem, hogy a gyerkőceink ugyanabba az osztályba járnak. Judit gyakran ment be az iskolába, hogy megörökítse a gyerekek egy-egy napját, és mindig fantasztikusan sikerült visszaadnia a gyerkőcök lelkiállapotát. Mivel nagyon tetszett az, ahogyan megmutatja az iskolai életet, ezért figyelemmel követtem a munkásságát, és mindig csodálattal töltöttek el nemcsak a fotósorozatai, de az is, ahogyan mesél a fotók mögötti előkészületekről és magáról a fotózásról. 

zold_advent_blog_asztalos_judit_foto.jpg

Amikor a fejlesztő irodalomterapeuta képesítésem megszerzése után elkezdtek körvonalazódni ezen tevékenységemnek a felületei, tudtam, hogy mindenképpen Judittal szeretném elkészíttetni a fotókat. Olyan természetességet és jó hangulatot árasztanak az alkotásai, hogy éreztem: az ő lencséjén keresztül szeretném viszontlátni magam.   

Amikor megkérdeztem Juditot, hogy készítene-e rólam néhány képet az irodalomterápiás oldalaimra, nagyon segítőkészen állt hozzám. Minden bagatell kérdésemre a legnagyobb profizmussal válaszolt, és maximálisan figyelembe vette az igényeimet. És ugyan akadt néhány nehezítő tényező a fotózás napján (például percenként változott, hogy kánikulára vagy viharra készüljünk-e) a végeredmény számomra lenyűgöző, és imádom ezeket a képeket. 

zold_advent_blog_irodalomterapia01.jpg

Gondolkodtam rajta, hogy kinek a számára lehet ideális ajándék a fotózás. És aztán arra jutottam, hogy bárkinek. Mindenki megérdemli, hogy olyan odafigyeléssel és szeretettel készüljön róla egy professzionális fotósorozat, ahogyan azt Judit készíti. Szóval arra biztatlak, hogy fordulj bizalommal Judithoz, mert biztos lehetsz benne, hogy ő mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobbat hozza ki a fotózásból.

Keresd Juditot Facebookon és Instagramon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldadvent.blog.hu/api/trackback/id/tr7918279861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása