Zöld advent

Furoshiki - avagy legyen a csomagolás is ajándék

2021. december 23. 23:58 - nadetti

Nem ez volt a legtermékenyebb adventem a posztok írása szempontjából. Ezért jó, hogy már 2017 óta írom ezt a blogot. Tudtok szemezgetni a korábbi évek írásaiból.

Mára a textillel csomagolás lehetőségét szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Csomagoljatok egyszerhasználatos papír helyett többszörhasználatos textilbe.

Az egyik megoldás az, hogy méteráruból vágtok ki különböző méretű darabokat. Az így kapott csomagolóanyagba éveken át csomagolhattok újra és újra.

A másik megoldás, ha olyan textíliát vásároltok, aminek már eleve megvan a funkciója, amit betölthet majd a háztartásban. Konyharuha, textilszalvéta, terítő, sál, kendő, de akár lepedő is, ha a megajándékozottnak arra van szüksége.

A csomagolás technikájához rengeteg videót találtok a neten. A kulcsszó: furoshiki.

ttps://www.facebook.com/100000261523074/videos/236365028636845/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldadvent.blog.hu/api/trackback/id/tr10016791954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása