Zöld advent

A legtutibb karácsonyi ajándék - Dr. Temesvári Orsolya szolgáltatásai

2023. december 11. 11:35 - nadetti

Orsit a Zsolyánál folytatott közös munkánk során ismertem meg. Az első pillanattól azt éreztem, hogy "Hé, ez a csaj nagyon jó arc!", és aztán – ahogy egyre jobban megismertem – az első benyomásom folyton megerősítést nyert. Bár a Zsolyánál évi rendszerességgel vannak csapatépítő programjaink, de eddig mindig úgy hozta az élet, hogy Orsival nem találkoztunk még személyesen. Ezért egyrészt nagyon várom, hogy találkozzunk már végre, másrészt idén kiderült, hogy online is nagyon hatékonyak tudunk ám lenni. Orsi ugyanis a Zsolyánál folytatott online kommunikációs munkája mellett az évek alatt tréner és coach képesítést is szerzett. Nekem a reziliencia tréningjén volt lehetőségem részt venni. Mind a négy alkalmat online folytattuk le, de ez semmit nem vont le az alkalmaink értékéből. Orsi önazonossága és hitelessége az éteren keresztül is csak úgy sugárzik az emberre.

Nekem a reziliencia tréning alkalmai nagyon sokat adtak. Nemcsak arról volt szó, hogy válaszokat kaptam régóta meglévő kérdéseimre, hanem végre sikerült olyan kérdéseket is feltennem magamnak, amiket korábban meg sem tudtam fogalmazni. Orsi személyes példái és az általa adott feladatok nagyon motiválóan hatottak rám, és a tréning óta folyamatosan érzem, hogy sokkal tudatosabban nézek a jövőbe.

366088436_1380944832827696_3699427032721650142_n.jpg

És hogy mit kaphatsz Te az Orsival való közös munkának köszönhetően?

Azt javaslom, kövesd őt Instagramon, Facebookon, hallgasd a podcastjait és iratkozz fel a hírlevelére.

De ha gyors választ szeretnél kapni a fenti kérdésre, akkor idézem az ő sorait:

"Miért jó velem a coaching?

🎁 Mert őrületesen jófej és kedves vagyok, na és persze fantasztikus a humorom is (nyugi, a közös munkát komolyabban veszem..).

🎄 A folyamat elképesztő kreatív energiákat mozgat és rengeteg inspirációval tölt fel.

🎅 Korábban ismeretlen, kiaknázatlan képességeket, erőforrásokat tárhatsz fel önmagadban a folyamat során.

❤️ Ha kedvet kaptál, foglalj időpontot egy ismerkedő beszélgetésre a bioban található linken. Ez még semmire nem kötelez, célja, hogy kicsit jobban megismerj és eldöntsd, valóban szeretnél velem dolgozni."

Ráadsául, ha 12.15-ig foglalsz Orsihoz időpontot, akkor még az emelés előtti árakon szerezheted meg az öt alkalmas coaching folyamatot. Egy alkalmat pedig ajándékba kapsz. Szerintem kihagyhatatlan! Ha van olyan szeretted, akinek szüksége egy kis plusz munícióra az életfeladatokkal való megküzdéshez, akkor Orsi ajánlata a tökéletes karácsonyi ajándék számára. (De persze magadat is meglepheted vele. ;-) )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldadvent.blog.hu/api/trackback/id/tr2418278491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása