Zöld advent

Nulla hulladékos adventi koszorú

2019. november 29. 06:04 - nadetti

Tavalyelőtt egy olyan adventi koszorút készítettem, ami a mécsesekkel együtt mindösszesen négy hozzávalót igényel, gyerkőcökkel is biztonságosan elkészíthető, mégis nagyon-nagyon látványos.

Tavaly a barátaink leptek meg minket egy olyan asztaldísszel, ahol a készítők szintén törekedtek arra, hogy természetes alapanyagokat használjanak. Az összeállításhoz használt ragasztóról keveset tudtam megállapítani, de a kettő gömböt és a szalagot leszámítva minden organikusnak tűnik rajta. 

És milyen koszorúnk, asztaldíszünk lesz idén?

A tavalyi. 

Talán Te is hallottál már róla, hogy a felesleges fogyasztás visszaszorítása érdekében elindult a "Ne Vásárolj Semmit Nap". Ezt hagyományosan november utolsó péntekjén "ünneplik", tudatosan szembe menve a Black Friday őrülettel. Ennek illetve a zero waste mozgalomnak a szellemében döntöttem úgy, hogy tökéletesen megfelel a tavalyi asztaldíszünk idén is.

Ha Te még nem szerezted be, nem alkottad meg a saját koszorútokat, és jó állapotban megmaradt a tavalyi, akkor ne stresszelj sokat. ;-) 

Ahogy elnézem a miénket, valószínűleg jövőre is tökéletesen fog működni.

20191129_054020.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldadvent.blog.hu/api/trackback/id/tr4415330128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása