Zöld advent

Legtutibb karácsonyi ajándék - a Cifra Szoba különlegességei

2020. december 16. 22:26 - nadetti

Sok szeretettel ajánlom figyelmetekbe Kamilla fantasztikus kis ékszerdobozát, a bordányi Cifra Szobát.

Bennem Kamilláról az a kép él, hogy ő az az igazi, ízig-vérig bohém művész, aki mindenben meglátja a játékosságot. Gyakorlatilag mindent újra alkot, ami a keze ügyébe kerül. Tapétát, kávékapszulát, bútorkárpitot. De természetesen a hagyományos alapanyagokkal is profin bánik: bőr, textil, gyöngy, csipke. Mindenben otthon van.

És amiért Kamillát teljesen a szívembe zártam, az az újrahasznosító szuperképessége. Én is erre a szuperképességére alapoztam, amikor megkértem, hogy a szívemnek nagyon kedves, de már nem viselt ruhadarabjaimból alkosson Nekem újakat. Rögtön igent mondott a kérésemre, így összegyűjtöttem azokat a ruháimat, amiknek nagyon szeretem a színét vagy az anyagát, de a szabását már nem annyira, és elvittem Kamillához Bordányba. Az ötletelés nagyszerű hangulatban telt, fantasztikus meglátásokkal bombázott. Aztán alig vártam, hogy elkészüljenek az újraálmodott darabok. És a végeredmény a képzeletemet is felülmúlta, csodás munkák kerültek ki Kamilla kezei közül. Azóta is imádom őket.

Íme a felső, ami előző életében egy ruha és egy blúz volt.

cifraszoba05.jpg

 

És a ruha, aminek a fekete része szintén ruha volt, a fehér része pedig egy szoknya. A virágos díszítést Kamilla applikálta rá.

cifraszoba06.jpg

Ugye, hogy mindegyik gyönyörű?

Egyrészt keressétek Ti is, ha szeretnétek feltuningolni a gardróbotokat. Másrészt pedig válogassatok azokból a csodás neszeszerekből, ékszerekból, kiegészítőkből, amik már készen várnak Titeket a Cifra Szobában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldadvent.blog.hu/api/trackback/id/tr3816346898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása